ZyXel GS108Bv3 8 portos nem menedzselhető asztali Switch (GS-108BV3-EU0101F)

11.230 Ft

GS-108BV3-EU0101F

Rendelésre!

Cikkszám: 409278 Kategória:

Leírás

Tulajdonságok:

A ZyXEL GS-108B v3 v3 típusú nyolc portos asztali gigabites Ethernet switch az otthoni hálózati eszközök között teremt villámgyors, gigabites sebességű kapcsolatot. Az újonnan kifejlesztett QoS portok garantálják a szakadásmentes átvitelt olyan, sávszélesség-igényes alkalmazások esetén is, mint a VoIP vagy az adatkommunikáció.

A GS-108B v3 bármely telepítési környezetbe jól illeszkedik. Legyen szó asztali, vagy fali elhelyezésről, a kompakt és strapabíró kialakítás rugalmasságot biztosít az otthoni vezetékes hálózatban.

Nincs szükség felhasználói beavatkozásra, mert a GS-108B v3 automatikusan növeli az adatátviteli sebességet a hálózathoz csatlakoztatott olyan eszközök esetén, mint az IP telefonok, hálózati háttértárak, PC-k és laptopok, így azok villámgyors, gigabites sebességgel kommunikálhatnak.

A GS-108B v3 8 darab QoS portját közepes- és nagyprioritású feladatok ellátására tervezték, hogy a VoIP és az adatátvitel mindig stabil maradjon. Igény szerint csatlakoztassa IP telefonjait, PC-it, laptopjait vagy hálózati háttértárait a közepes- vagy nagyprioritású portokhoz, és azonnal rendelkezésére áll a szakadásmentes, egyidejű VoIP és adatkommunikáció.

Az energiatakarékos internetről szóló IEEE 802.3az előírás szerinti GS-108B v3 úgy csökkenti az energiafelhasználást, hogy az nem megy az átvitel rovására. A GS-108B v3 automatikusan szabályozza teljesítményét az aktív és csatlakoztatott eszközök, valamint a vezetékhossz függvényében, így a switch kevesebbet fogyaszt, ha kevesebb eszköz csatlakozik, vagy rövidebb a kábelezés.

További információk

Gyártó

Garanciaidő