ZyXEL ES-105A v3 5 Portos 10/100 Switch (ES-105AV3-EU0101F)

4.687 Ft

ES-105AV3-EU0101F

Rendelésre!

Cikkszám: 409248 Kategória:

Leírás

Tulajdonságok:

A plug-and-play kialakítású ZyXEL ES-105A v3 ötportos asztali switch segítségével könnyedén csatlakoztathatja otthoni hálózatához az olyan eszközöket, mint például a személyi számítógépek, hálózati tárolóeszközök és nyomtatók. Az ES 105A v3 fejlett, magas prioritású portokkal rendelkezik, melyek növelik a teljesítményt és a felhasználói élményt, legyen szó internetezésről, online játékokról, multimédiáról, vagy bármilyen olyan alkalmazástól, amelyhez priorizált sávszélességre van szükség. Az ES-105A v3, amely megfelel az IEEE 802.3az Energiahatékonysági Ethernet szabványnak, úgy képes energiatakarékos előnyöket is nyújtani, hogy az nem megy a teljesítmény rovására.

A ZyXEL ES-105A v3 tökéletesen illeszkedik bármilyen munkakörnyezetbe. A stílusos, falra szerelhető kompakt fém burkolatának köszönhetően megfelelő rugalmasságot nyújt vezetékes otthoni hálózatokhoz. A megfizethető és megbízható sorozat öt porttal rendelkezik, hogy megfeleljen az otthoni hálózatnövelési igényeknek.

A ZyXEL ES-105A v3 két magas prioritású portot kínál. A port-alapú QoS funkcióval az ES-105A v3 jelentősen jobb letöltési minőséget biztosít. A priorizált sávszélességi beállításokon keresztül a felhasználók magasabb minőségű internetezést, online játékot és multimedia streamelést kapnak. Az ES-105A v3 megnövelt puffer memóriával rendelkezik, hogy a hálózati átvitel akkor is akadálymentes maradjon, amikor a switch nagy teherbírású műveletet végez.

A ZyXEL ES-105A v3 készüléket arra tervezték, hogy a magasabb teljesítmény és hatékonyság érdekében feljavítsa otthoni hálózatát. Az N-way automatikus felismerés funkcióval az ES-105A v3 a lehető legnagyobb sebességgel csatlakozik a hálózati eszközökhöz, és automatikusan aktiválja a full-duplex módot, miközben a „tárol-és-továbbít” funkció alacsony késleltetést és hibátlan csomagátvitelt biztosít. A plug-and-play kialakításnak köszönhetően kézi beállítás nélkül, könnyedén csatlakoztathat otthoni hálózatához olyan eszközöket, mint például a személyi számítógépek, hálózati tárolóeszközök és nyomtatók. Az adatszórási vihart elkerülendő, az ES 105A v3 azonnal felismeri, ha egy portnál hurokhiba merül fel, majd felvillantja a megfelelő LED fényt.

További információk

Gyártó

Garanciaidő