Sony GTK-XB60 Bluetooth hangszóró fekete (GTKXB60B.CEL)

Ft

GTKXB60B.CEL

Nem elérhető!

Kategória:

Leírás

Tulajdonságok:

Keltse életre a táncparkettet az EXTRA BASS™ 2 bekapcsolásával. Ez feljavítja a zeneszámok alsó frekvenciáit, hogy mindenki táncra perdüljön.

Nincs konnektor a közelben? A beépített újratölthető akkumulátorral 14 órán keresztül mehet a buli, ha a hangsugárzó fényei ki vannak kapcsolva, és a hangerő 17-es szinten van. Teljes hangerő, EXTRA BASS™ funkció és bekapcsolt fények mellett pedig akár 3 óráig lehet bulizni. Ha lemerülőben van az akkumulátor, kapcsolja be a Stamina módot, hogy tovább bírja az akkumulátor (akár 4,5 órán keresztül).

A kényelmes fogantyúkkal pedig könnyű buliról bulira szállítani a GTK-XB60-at.

Az USB-portba USB-tárat csatlakoztathat, így minden digitális fájlját lejátszhatja. Kompatibilis az MP3, WMA és WAV formátumokkal, így a partin a teljes lejátszási listáit bevetheti.

Élvezze ugyanazt a számot a Wireless Party Chain segítségével. Akár 10 kompatibilis, vezeték nélküli hangfalat is összekapcsolhat Bluetooth®-on keresztül, majd szinkronizálhatja a zenét és a fényeket, így mindenki ugyanarra a ritmusra fog táncolni.

Fokozza a hangulatot a klubok hangulatát idéző LED-es világítással. A hangsugárzókat körülvevő fénycsíkok színes mintái a szivárvány színeiben világítanak. A fehér LED-es hangsugárzófények mindent hátulról világítanak meg, a villogó stroboszkópfények pedig igazi klubhangulatot teremtenek. A fények a ritmus ütemében villognak, követve a hangulatot.

Az NFC (Near Field Communication, rövid hatótávolságú kommunikáció) és a Bluetooth® technológiának köszönhetően nincs többé szükség vezetékes kapcsolatra és összetett beállítási folyamatra. Egyszerűen érintse NFC-kompatibilis készülékét a hangsugárzóhoz a gyors, zökkenőmentes csatlakozáshoz, majd indítsa el zenei gyűjteménye átvitelét. Nem rendelkezik NFC-funkcióval? Nem gond. Csatlakozzon Bluetooth®-os kapcsolaton keresztül, és máris kezdődhet az átvitel.

Az Android rendszerhez készült Sony | Music Center alkalmazás segítségével a telefonról lehet számokat kiválasztani, módosítani a hangbeállításokat és lejátszási listákat létrehozni.

Ha pedig Ön szeretne lenni a parti MC-je, csak dugja be a mikrofont. A GTK-XB60 a hangját közvetlenül a zenébe keveri.

Az Androidhoz készült Fiestable alkalmazással módosíthatja a fények színét, beállíthatja a hangszínszabályozót, illetve bekapcsolhatja a DJ üzemmódokat. Az intuitív mozgásvezérlésnek köszönhetően néhány csuklómozdulat elég a módosításokhoz.

Az iOS rendszerhez készült Fiestable segítségével kiválaszthatja a fények színét, beállíthatja a hangszínszabályozót, illetve bekapcsolhatja a DJ üzemmódot, így egyetlen csuklómozdulattal végezhet módosításokat az intuitív mozgásvezérlésnek köszönhetően.

Az iOS rendszerhez készült Sony | Music Center alkalmazás segítségével a telefonról lehet számokat kiválasztani, módosítani a hangbeállításokat és lejátszási listákat létrehozni.

A Sony egyedülálló technológiája, a ClearAudio+ mód automatikusan úgy állítja be a hangzást, hogy még gazdagabb zenehallgatási élményt nyújtson. A különféle digitális jelfeldolgozó technológiák kombinációjára épülő ClearAudio+ optimalizálja a hangfeldolgozást, és megbízhatóan tiszta, kiváló minőségű hangzást nyújt, legyen szó játékról, zenehallgatásról vagy filmnézésről.

Az LDAC a Sony audiotechnológiája, amely lehetővé teszi a legjobb minőségű, vezeték nélküli hanglejátszást Bluetooth®-on keresztül. A háromszoros mennyiségű adatátvitellel az LDAC technológia javítja a vezeték nélküli zenehallgatási élményt minden zeneszám esetében.

Turbózza fel a tömörített zeneszámok minőségét. A tömörítés során a zene elveszíti azokat a magas frekvenciájú elemeket, amelyek részletgazdag hangzást kölcsönöznek kedvenc számainak. A digitális hangzásjavító eszköz (DSEE) visszaállítja ezeket, kiváló minőségű, az eredeti CD-felvételhez közelebb álló hangzást eredményezve ezáltal.

Növelje meg a hangrendszere teljesítményét. Ha nagyobb hangerőt szeretne, csatlakoztasson több sztereókészüléket egy hangkábellel. Állítsa be az egyik eszözt „Party Host”-nak, és szinkronizálja a zenét a láncban lévő többi rendszerrel.

Csatlakoztasson audiovizuális eszközöket az audiobemenet és -kimenet segítségével. Csatlakoztasson tévét vagy további hangsugárzókat, hogy az otthoni szórakoztatás hangereje igazán kirobbanó lehessen.

A GTK-XB60-hoz egyszerre akár három okostelefont is párosíthat Bluetooth®-on keresztül, így barátai is használhatják. Mindenki lejátszhatja a zenetárában található számokat, így még nagyobb lesz a zeneválaszték.

  • EXTRA BASS™ a mély, ütős hangzásért
  • A beépített akkumulátornak köszönhetően bárhol rendezhet bulit
  • Menő fények biztosítják a zenei fesztiválok hangulatát
  • Irányítsa a hang- és fényeffektusokat a Sony | Music Center és Fiestable alkalmazással
  • Csatlakoztasson több hangsugárzót a Wireless Party Chain segítségével

További információk

Garanciaidő

Gyártó