Philips SHS3201 fülhorgos fülhallgató

Ft

SHS3201

Nem elérhető!

Cikkszám: 124695 Kategória:

Leírás

Tulajdonságok:Különlegesen kényelmes. A rugalmas fülhorog minden fülhöz illeszkedik. A 15 mm-es meghajtó hangszóró optimális kényelmet nyújt viseléséhez. Elég kicsi, hogy tökéletesen illeszkedjen, de elég nagy a torzításmentes hanghoz – a 15 mm-es meghajtó ideális méretû az élvezetes zenehallgatáshoz.

A basszuscsõ kihangsúlyozza a tiszta és valódi hangzást. Annak köszönhetõen, hogy az akusztikusan hangolt légcsatorna felerõsíti a basszushangokat, csodálatos és igazi zenei élményben lesz része. Élvezze az osztályelsõ termék optimális hangminõségét. Akusztikailag finomított design és kiváló minõségû, osztályában legjobb hangteljesítmény.

A 3 dimenziós rugalmas fülhorog garantálnak illeszkedik minden fülmérethez. Ez a 3 dimenziós fülhorog rugalmas és lágy, így kényelmesen a helyén marad, miközben. Ön mozgás közben zenét hallgat. Az ergonomikus fejhallgató növeli a felhasználó kényelmét A fejhallgató a fülének megfelelõ formára lett tervezve, hogy kényelmesebb legyen, és hosszabban tudja viselni.

Az ellipszis alakú fülhorog nagyon kényelmes és tartós. A fülhorog kényelmesen egy helyben tartja a fülhallgatót és remekül szól. az a rész, mely érintkezik a füle hátsó részével, és a fejhallgatót a fülén tartja. Az 1,2 m hosszúságú kábel ideális a szabadtéri használathoz. Ideális hosszúságú kábel, amely több szabadságot nyújt a felhasználó számára, aki eldöntheti, hol kívánja viselni az audioeszközt.

Kényelmesen a fülében marad mozgás közben. Akár fut, vagy aktív szabadidõs tevékenységet végez, ez a fejhallgató mindig kényelmesen a fülében marad. A különlegesen tartós tervezés meghosszabbítja a termék élettartamát Mivel a terméket intenzív használatra és erõs anyagokból tervezték, bízhat benne, hogy különlegesen hosszú lesz az élettartama.

Hangzás:

Akusztikus rendszer: nyitott Mágnes típusa: Neodímium Membrán: Mylar dóm Lengõtekercs: réz Frekvenciaválasz: 20 – 20 000 Hz Impedancia: 16 ohm Maximális terhelhetõség: 15 mW Érzékenység: 100 dB Hangszóró átmérõje: 15 mm Típus: dinamikus

Csatlakoztathatóság:

Kábelcsatlakozás: kettõs-párhuzamos, szimmetrikus Kábelhosszúság: 1,2 m Csatlakozó: 3,5 mm Csatlakozó kivitele: krómbevonatú Kábel anyaga: OFC

További információk

Gyártó

Garanciaidő