Philips EXP2546/12 hordozható MP3-CD lejátszó

17.596 Ft

EXP2546/12

Rendelésre!

Cikkszám: 346058 Kategória:

Leírás

Tulajdonságok:

Vegye fel a ritmust az eXp2546 MP3-CD lejátszóval, és élvezze a 10 órányi kihagyásmentes zenét egyetlen MP3-CD lemezen. A klasszikus kedvenc LCD-kijelzővel rendelkezik, és a legjobb választás az egyszerű és problémamentes zenehallgatáshoz útközben

CD, CD-R és CD-RW lemezek lejátszása

A Philips termékei köztudottan a legtöbb kapható lemezformátummal kompatibilisek. Ez az audiorendszer lehetővé teszi, hogy Ön CD, CD-R és CD-RW forrásokból hallgasson zenét. A CD-RW kompatibilitás azt jelenti, hogy mind az írható (CD-R), mind az újraírható (CD-RW) lemezeket lejátszhatja az audiokészülékén. A CD-R lemezekre egyszer lehet felvenni, majd bármely CD lejátszón lejátszhatók, míg a CD-RW lemezekre felvétel készíthető, majd többször újraírható, és a kompatibilis audio CD lejátszókon lejátszható.

100 másodperces Magic ESP™

A Magic Electronic Skip Protection™ (Magic elektronikus rázkódásvédelem) egy kényelmi funkció, mely a futás közbeni rázkódás ellenére is megszakítás-mentes MP3-CD lejátszást biztosít. A Magic Electronic Skip Protection™ rendszerrel felszerelt lejátszók különböző formátumú, pl. MP3 vagy WMA digitális zene tárolására képes puffert használnak. Ennek tartalma és a letapogatás sebessége folyamatosan változik, hogy megszakítás-mentes lejátszást tudjon biztosítani.

Dinamikus basszuskiemelés: mély, drámai hang

A Dinamikus mélyhang-kiemelés maximálisra növeli a zenei élvezetet, hiszen egyetlen gombnyomással képes kiemelni a zene mélyhang-tartalmát – bármilyen legyen is a hangerő-beállítás: alacsony vagy magas! A legmélyebb frekvenciák rendszerint elvesznek a hangerő alacsony szintre állítása mellett. Ennek ellensúlyozására a Dinamikus mélyhang-kiemelés beállítható a mély hangszintek kiemelésére, így Ön kiegyenlített hanghatást élvezhet a hangerő csökkentése esetén is.

Tulajdonságok:

Hangerőszabályzó: digitális Lemezlejátszási módok: Tartás, Következő/előző album keresése, Következő/előző műsorszám keresése, Lejátszás ismétlése, Véletlenszerű lejátszás Elektronikus rázkódásvédelem (CD): 45 másodperc Magic ESP (MP3-CD): 100 másodperc MP3 bitátviteli sebességek: 32-320 kb/s Támogatott fájlrendszerek: ISO-9660, Jolliet DC bemenet: 4,0 mm, 4,5 V, közép + Kijelző típusa: LCD Fejhallgató a csomagban

További információk

Gyártó

Garanciaidő