Logitech M100 optikai egér fekete USB (910-001604)

Ft

910-001604

Nem elérhető!

Cikkszám: 98163 Kategória:

Leírás

Logitech® Mouse M100

A Logitech® Mouse M100 egér a számítógép kényelmes, megbízható irányításának alapszintû eszköze. Ezt az egeret a Logitech®, az egerek valódi szakértõje ugyanolyan minõségi munkával és kivitelben hozta létre, mint egymilliárdnál is több társát.

A Logitech® Mouse M100 egér a számítógép kényelmes, megbízható irányításának alapszintû eszköze. Ezt az egeret a Logitech®, az egerek valódi szakértõje ugyanolyan minõségi munkával és kivitelben hozta létre, mint egymilliárdnál is több társát. Egyetlen szoftvert sem szükséges telepíteni; valamint, mivel az egér vezetékes, csak csatlakoztatnia kell egy USB-porthoz, és meg is kezdheti a használatát. A teljes méretû, mindkét kézbe illõ forma kényelmes, pihentetõ használatot szavatol, a nagy felbontású (1000 dpi-s) optikai mozgáskövetés pedig érzékeny, egyenletes kurzormozgatást tesz lehetõvé, amellyel pontossá válik a mozgáskövetés és könnyûvé a szövegkijelölés.

Tulajdonságok :
Ez az egeret a Logitech®, az egerek valódi szakértõje fejlesztette. Ugyanolyan minõségi munkával és kivitelben hoztuk létre, mint egymilliárdnál is több társát, minden más gyártót felülmúlva ezzel a mennyiséggel. A Logitech® Mouse M100 üzembe helyezése és használata egyszerû. Egyetlen szoftvert sem szükséges telepíteni; valamint, mivel az egér vezetékes, csak csatlakoztatnia kell egy USB-porthoz, és meg is kezdheti a használatát. A teljes méretû, mindkét kézbe illõ formájú egeret bármelyik kezével használhatja, még több óra elteltével is kényelmes a tartása. A nagy felbontású (1000 dpi-s) optikai mozgáskövetés érzékeny, egyenletes kurzormozgatást tesz lehetõvé, amellyel pontossá válik a mozgáskövetés és könnyûvé a szövegkijelölés.

További információk

Gyártó

Garanciaidő