Logitech Desktop MK120 billentyûzet + egér USB (920-002542)

Ft

920-002542

Nem elérhető!

Cikkszám: 115215 Kategória:

Leírás

Egyéb jellemzõk:

Az elegáns, tartós, könnyen és kényelmesen használható billentyûzetbõl, valamint nagy felbontású optikai egérbõl álló Logitech® Desktop MK120 eszközpáros kényelmesebbé, stílusosabbá és egyszerûbbé teszi a számítógép-használatot.
Logitech® Desktop MK120. Tartós kivitelû eszközpáros, mely a kényelem, a stílus és az egyszerûség kombinációját nyújtja. A szabványos kiosztású billentyûzet szinte teljesen hangtalan, lapos billentyûi nagy fokú kényelemrõl gondoskodnak. Teljes méretû számbillentyûzet és funkcióbillentyûk egészítik ki õket. Ez a strapabíró, állítható lábakkal felszerelt, vékony profilú, cseppálló* billentyûzet nem csupán tetszetõs és kényelmes, hanem olyan tartós is, hogy billentyûi akár 10 millió lenyomásnak is ellenállnak**. Billentyûi emellett kiválóan olvashatók is. A nagy felbontású optikai egérrel kényelmesen, mégis biztos kézzel irányíthat: mozgáskövetése pontos és egyenletes, formája pedig mindkét kézbe egyformán jól illeszkedik. Az üzembe helyezés is egyszerû – csak csatlakoztatnia kell a billentyûzetet és az egeret számítógépe USB-portjaihoz, és máris használhatja õket. * Korlátozott körülmények között (legfeljebb 60 milliliter folyadék ráöntésével) tesztelve. Ne merítse a billentyûzetet folyadékba. ** A Num Lock billentyû kivételével.
Tulajdonságok : Kényelmesen és halkan gépelhet a szabványos kiosztású billentyûzet szinte teljesen hangtalan, lapos billentyûin, melyeket teljes méretû számbillentyûzet és funkcióbillentyûk egészítenek ki. A billentyûzet vékony profiljának köszönhetõen természetes kéztartást tesz lehetõvé. Strapabíró, állítható lábaival, cseppálló* kialakításával és tartós billentyûivel nem csupán tetszetõs és kényelmes, hanem idõtálló is, hiszen billentyûi akár 10 millió lenyomásnak is ellenállnak**. * Korlátozott körülmények között (legfeljebb 60 milliliter folyadék ráöntésével) tesztelve. ** A Num Lock billentyû kivételével. Ezzel a nagy felbontású optikai egérrel kényelmesen, mégis biztos kézzel irányíthat: mozgáskövetése pontos és egyenletes formája pedig mindkét kézbe egyformán jól illeszkedik. Az üzembe helyezés egyszerû – csak csatlakoztatnia kell a billentyûzetet és az egeret asztali vagy hordozható számítógépe valamelyik USB-portjához, és máris használhatja õket. A vastag, élénk fehér betûvel feltüntetett karaktereknek köszönhetõen a billentyûzet mindig jól olvasható – még akkor is, ha felhasználójának látása nem tökéletes. A karakterek kopásállósága szintén kiváló.

További információk

Gyártó

Garanciaidő