D-Link DCH-Z510 sziréna fehér

14.968 Ft

DCH-Z510

Rendelésre!

Cikkszám: 399582 Kategória:

Leírás

Tulajdonságok:

A Home Siren egy hangos riasztást adó okoseszköz, ami 6 beépített hanggal rendelkezik. A mydlink Home alkalmazás segítségével könnyű a beállítása és a kezelése, és a Connected Home Hub eszközzel a routeredhez csatlakoztathatod. Együttműködik a többi mydlink Home érzékelővel is, így hangos riasztást ad, amikor a Battery Motion Sensor mozgást érzékel, vagy a Door/Window Sensor egy ajtó kinyitását észleli. Akár otthonodban tartózkodsz, akár távol vagy, értesítő üzenetet kapsz arról, ha a Siren működésbe lép. A mydlink Home segítségével könnyedén kiépítheted okosotthonodat, telepítési költségek és havi előfizetési díjak nélkül.

A mydlink Home rendszer úgy lett kialakítva, hogy már egyetlen okoseszközzel is beüzemelhető, és bármikor adhatók hozzá újabb eszközök. Az egyedülálló mydlink Home alkalmazás iOS és androidos okostelefonra vagy tabletre is telepíthető, és az összes mydlink Home okoseszköz irányítható vele. Automatizált ütemterveket is beállíthatsz, amikkel otthonod intelligens működésűvé válik.

Hangerő: 110 dB Dallamok száma: 6 db Hálózati protokoll: Z-Wave 6.02 vagy afeletti verzió (868,40 MHz) Állapotjelző LED Méret: 110 x 110 x 19 mm Tömeg: 125 g Táp: 5 V / 1,2 A vagy 1150 mAh lítium elem (BL-5C)

További információk

Gyártó

Garanciaidő