Canon EF 85mm f/1.2L II USM teleobjektív (1056B005AA)

Ft

EF 85mm f/1.2L II USM

Nem elérhető!

Cikkszám: 150835 Kategória:

Leírás

Canon EF 85mm f/1.2L II USMNormál és közepes teleobjektív

Az EF 85 mm f/1,2L USM II kitûnõ optikai teljesítményû, nagy érzékenységû objektív. Az f/1,2 maximális rekesznyílás miatt a profik ezt választják a gyenge fényviszonyok közötti, vaku nélküli fényképezéshez.

Funkciók L-sorozatú konstrukció és optika Nagy, f/1,2 rekesznyílás Gyors, csendes autofókusz Super Spectra lencsebevonatok Kör alakú blende kialakítás a kitûnõ háttér-homályosításhoz Távolsági információt ad át a fényképezõgépnek az E-TTL II vakurendszer számára Puha hordtáska és napellenzõ

Teljesítmény. Amikor szükség van rá.

L-sorozatú minõségAz EF 85 mm f/1,2L USM II a Canon precíziós optikájának legjavát nyújtja. Az L-sorozat a Canon professzionális objektívcsaládjának zászlóshajója, amely a kiemelkedõ képteljesítményt és maximális kezelhetõséget por- és nedvességálló konstrukcióval kombinálja.Nagy, f/1,2 rekeszértékAz f/1,2 maximális rekeszértéknek köszönhetõen a fényképezés gyenge fényviszonyok mellett is kiemelkedõ záridõvel, vaku nélkül lehetséges. A nagy rekeszértékkel a mélységélesség is kiválóan szabályozható, így lenyûgözõ portrék készíthetõk. Kitûnõ háttér-homályosításA kör alakú fényrekesz kellemesen elmosódott, egyenletes hátteret ad, ha nagy nyílás mellett a témát ki akarjuk emelni.Gyors, csendes autofókuszA gyûrûs USM (ultrahangos motor) ultrahang rezgéseket használ a gyors autofókusz csaknem zajtalan mûködtetésére. A gyors CPU és az optimált autofókusz algoritmus tovább növeli az autofókusz sebességét. A jó rögzítõnyomaték túllövés nélkül megállítja a fókuszáló lencsecsoportot. A fókuszálás kézi üzemmódban állandóan felülírható anélkül, hogy ki kellene kapcsolni az autofókuszt. Super Spectra bevonatokA Super Spectra lencsebevonatok és a lencsetagok alakja elnyomja a becsillanást és a szellemképet, ami a digitális fényképezõgépeknél gyakrabban jelenik meg a képérzékelõ fényvisszaverése miatt. A lencsebevonatok hozzásegítenek az igazi színegyensúly eléréséhez és a nagyobb kontraszt révén az élénk, valósághû képekhez.Távolsági információt ad át az E-TTL II vakura A bármilyen helyzetben optimális vakumérés érdekében az objektív a távolságra vonatkozó információt a fényképezõgép E-TTL II vakurendszeréhez továbbítja.TartozékokAz EF 85 mm f/1,2L USM II objektívet hengeres napellenzõvel és puha hordtáskával szállítjuk.

További információk

Gyártó

Garanciaidő