Apple Magic Trackpad 2 (MJ2R2ZM/A)

56.068 Ft

MJ2R2ZM/A

Rendelésre!

Cikkszám: 403868 Kategória:

Leírás

Tulajdonságok:A megújult és tölthető Magic Trackpad 2 beépített akkumulátora mellett először hozza el a Force Touch érintőpad nyújtotta előnyöket asztali számítógépekhez is. Az érintőpad alatti négy nyomásérzékelőnek köszönhetően bárhová kattinthatsz, a rendszer a legkisebb nyomáskülönbséget is érzékeli, így hatékonyabban dolgozhatsz és elmélyítheted a kapcsolatot tartalmaiddal. A Magic Trackpad 2 teljes felülete üvegből készült, amelynek területe közel 30 százalékkal nagyobb, mint a korábbi érintőpadé. Ennek, valamint laposabb kialakításának köszönhetően minden eddiginél hatékonyabban és kényelmesebben görgethetsz és lapozhatsz át kedvenc tartalmaidon.

A Magic Trackpad 2 párosítása automatikus, így akár azonnal elkezdheted használni a Maceddel. Akkumulátora pedig egy hónapig vagy akár tovább is biztosítja a kellő energiát a működéshez egyetlen feltöltéssel.

Méret: magasság: 0,49–1,09 cm; szélesség: 16 cm; mélység: 11,49 cm Tömeg: 0,231 kg Rendszer-követelmények: Bluetooth 4.0 -kompatibilis Mac számítógép OS X 10.11 vagy újabb operációs rendszerrel

További információk

Gyártó

Garanciaidő