APC Smart-UPS SRT8KXLI 8000VA szünetmentes tápegység

2.696.829 Ft

SRT8KXLI

Érdeklődj elérhetőségeinken!

Cikkszám: 411022 Kategória:

Leírás

Tulajdonságok:

10/100 BaseT csatlakozás – Hálózatra köti az eszközt 10 vagy 100 BaseT csatlakozással Értesítés az akkumulátor hibájáról – Az akkumulátorok időben küldött hibaelemzése lehetővé teszi a megelőző karbantartást Zöld üzemmód – Szabadalmaztatott működési mód, mellyel kikerüli azokat az elektromos komponenseket, amelyek jó tápellátás esetén nincsenek használatban, anélkül biztosítva ezáltal a nagyon magas működési hatékonyságot, hogy bármiféle védelemről le kellene mondani. Grafikus LCD-kijelző- Szövegek és magyarázó ábrák, melyek a használat módját, a rendszerparamétereket és a riasztásokat ismertetik.

Elérhetőség:

Automatikus belső elkerülő áramkör – Hálózati tápellátást biztosít a csatlakoztatott berendezésekhez az UPS túlterhelése vagy hibája esetében. Skálázható futásidő – Szükség szerint a futásidő gyors bővítése. Intelligens akkumulátor kezelés – Intelligens, precíziós töltés segítségével maximalizálja az akkumulátor teljesítményét, élettartamát és megbízhatóságát. Üzem közben cserélhető akkumulátorok – Folyamatos, megszakítás nélküli tápellátást biztosít, mialatt az akkuk cseréje folyik Automatikus újraindítás az UPS leállása után – A csatlakoztatott berendezés automatikus elindítása a hálózati tápellátás helyreállásakor. Hőkompenzációs akkumulátortöltés – Az akkumulátor tényleges hőmérséklete alapján a töltőfeszültség szabályozásával meghosszabbítja az akkumulátor élettartamát.

Marketingjellemzők:

Elkerüli a költséges áramellátási probléma tartása az informatikai berendezések és az adatok biztonságos és hozzáférhető – A hálózati szintű áramkondicionálás véd a károsító tranziensektől és romboló hatású zavaró jelektől. A solid state automatikus feszültségszabályozás az akku használata nélkül megnöveli 30%-kal az alacsony bemenő feszültséget, illetve 12%-kal lecsökkenti a magas feszültséget. Megbízható akkumulátoros tartalék ellátási kapacitás az áramkimaradások áthidalásához vagy a rendszerek zökkenőmentes leállításához Alacsony üzemeltetési és karbantartási költségek – Az APC forradalmi újdonsága, az intelligens töltésfelügyelet az intelligens, precíziós, hőmérséklet-kompenzált töltésnek köszönhetően maximalizálja az akkumulátorok teljesítményét és élettartamát. Az automatikus önteszt biztosítja az akku megbízhatóságát, és a felhasználókat előre figyelmezteti az akkuk cseréjére. A kényelmesen, könnyen és üzem közben is csatlakoztatható modulok az áramellátás leállítása nélküli akkucserét tesznek lehetővé. Takarítson meg időt a könnyen és kényelmesen használható távoli hozzáféréssel – Hálózaton menedzselhető soros- vagy USB-porton, illetve opcionálisan Ethernet-kapcsolaton keresztül. Része a Powerchute® Network Shutdown szoftver, mely kényelmes felügyeletet és ellenőrzést, innovatív energiamenedzsment lehetőségeket, valamint az operációs rendszernél kényelmes leállítást biztosít. Gondtalan üzemelés a berendezések vezető gyártó által nyújtott teljes kompatibilitásának és megbízhatóságának köszönhetően – A szervergyártók által javasolt, tiszta szinuszhullámú kimenetet biztosít, mely aktív teljesítménytényező-korrekcióval (PFC) ellátott tápellátást használ. A biztonsági ügynökségek általi tesztelés és jóváhagyás azt jelenti, hogy a Smart-UPS telepítésekor biztos lehet benne, hogy az iparág legszigorúbb szabványait is eléri vagy akár meg is haladja.

Kezelhetőség:

InfraStruXure Manager-kompatibilis – Központi kezelés engedélyezése az APC InfraStruXure Manager alkalmazásán keresztül. Hálózatról kezelhető – Biztosítja az UPS távoli kezelését a hálózaton keresztül. Állapotjelző LED-ek – A vizuális kijelzők segítségével gyorsan értelmezhető az egység és a tápellátás állapota. Soros csatlakozási lehetőség – A soros porton keresztül lehetőséget biztosít az UPS vezérlésére. SmartSlot – Az UPS testreszabása kezelőkártyákkal.

Karbantarthatóság:

Felhasználó által cserélhető akkumulátorok – Növeli a rendelkezésre állási időt, mivel lehetővé teszi a gyakorlott felhasználóknak, hogy az akkucseréket és frissítéseket végrehajtsa – csökkentve ezzel az átlagos javítási időtartamot (MTTR) Előzetes hibaértesítés – Az időben küldött hibaelemzés biztosítja a problémák bekövetkezése előtti alkatrészcserét. Hangriasztások – Értesítés a hálózati tápellátás és az UPS változó körülményeiről. Leválasztott akkumulátor figyelmeztetője – Figyelmeztet, ha egy akkumulátor nem áll rendelkezésre tartalék tápforrásként. Automatikus önteszt – Az akkuk rendszeres önellenőrző tesztje lehetővé teszi a csere szükségességének korai előrejelzését.

Műszaki információk:

Kimeneti teljesítménykapacitás: 8.0 KWatt / 8.0 kVA Max. konfigurálható teljesítmény (Wattban): 8.0 KWatt / 8.0 kVA Névleges kimeneti feszültség: 230V Egyéb kimeneti feszültségek: 220, 240 V Kimeneti feszültség torzulás: Kevesebb, mint 2% Kimeneti frekvencia (fő tápellátó hálózattal szinkronizálva): 50/60Hz +/- 3 Hz Maximális terhelési tényezo: 3 : 1 Topológia: Online dupla konverzió A hullámforma típusa Szinuszhullám Kimeneti csatlakozások: (1) Hard Wire 3-wire (H N + G) (Akkumulátoros tartalék); (4) IEC 320 C19 (Akkumulátoros tartalék); (3) IEC Jumpers (Akkumulátoros tartalék); (6) IEC 320 C13 (Akkumulátoros tartalék) Névleges bemeneti feszültség: 230V , 400V 3PH Bemeneti frekvencia: 40–70 Hz (automatikus érzékelés) Bemeneti csatlakozás típusa: Hard Wire 3 wire (1PH+N+G), Hard Wire 5-wire (3PH + N + G) Bemeneti feszültségtartomány a fő műveletekre: 160 – 275V Egyéb bemeneti feszültségek: 220, 240, 380, 415V Akkumulátor típusa: Lepecsételt, karbantartást nem igénylő ólom-sav akkumulátor, felfüggesztett elektrolittel: szivárgásmentes Jellemző újratöltési idő: 1.5 óra Csereakkumulátor: APCRBC140 Várható akkumulátor-élettartam (év): 3 – 5 Akkumulátor kapacitás Volt-Amp-órában kifejezve: 1728 Vezérlőpult: Multifunkciós folyadékkristályos kijelző (LCD) állapotjelzésekkel és vezérlő funkcióval Riasztási funkciók: Riasztások hang és fényjelekkel, súlyosság szerint rangsorolva Interfész port: RJ-45 10/100 Base-T , RJ-45 Serial , Smart-Slot , USB Maximális magasság-méretek: 432mm , 43.2cm Maximális szélességek: 263mm , 26.3cm Maximális mélység méretek: 715mm , 71.5cm Tömeg: 111.82 kg

http://www.apc.com/hu/hu/tools/ups_selector/index.cfm?ISOCountryCode=hu

További információk

Gyártó

Garanciaidő