APC Smart-UPS SMX750I X 750VA Rack/Torony LCD szünetmentes tápegység soros, USB

Ft

SMX750I

Nem elérhető!

Cikkszám: 129219 Kategória:

Leírás

Tulajdonságok:

A külsõ akkumulátorok automatikus felismerése – Az UPS észleli, ha akkukészletet csatlakoztatnak hozzá, és automatikusan beállítja az áthidalási idõt. Hidegindítási lehetõség – Ideiglenes tápellátást biztosít, ha a hálózati áramellátás kiesik. Energiamérõ – Az energiatudatos felhasználók számára megjeleníti az aktuális fogyasztás kWh értékét. EPO – Csatlakoztassa az eszközt egy vészleállító (EPO) rendszerhez, így az áramellátást sürgõsségi esetben ki lehet kapcsolni. Zöld üzemmód – Szabadalmaztatott mûködési mód, mellyel kikerüli azokat az elektromos komponenseket, amelyek jó tápellátás esetén nincsenek használatban, anélkül biztosítva ezáltal a nagyon magas mûködési hatékonyságot, hogy bármiféle védelemrõl le kellene mondani. Nagyfrekvenciás kialakítás – Csökkenti vagy szükségtelenné teszi a nagyméretû transzformátorokat, ezzel a könnyebbé vált eszköz szállítása/telepítése egyszerûsödik. Magas online hatékonyság – Csökkenti a közüzemi költségeket, kevesebb hõt termel. Intuitív LCD-felület – Átlátható és pontos információkat nyújt több nyelven, valamint lehetõvé teszi, hogy az UPS-t helyileg konfigurálja az egyszerûen használható navigációs billentyûkkel. Többszörös kikapcsolható aljzatcsoport – Többszörös kimeneti csatlakozó-csoportok, melyek az UPS-tõl függetlenül is vezérelhetõk, lehetõvé téve ezzel a lefagyott eszközök elkülönített újraindítását, a szekvenciális fel- és lekapcsolást, valamint a nem kritikus fogyasztók lekapcsolását. Plug-and-Play külsõ akkumulátorok – Tiszta, folyamatos tápellátást biztosít a terheléseknek az UPS futásidejének növelésekor. Prediktív elõrejelzés az akkucsere dátumához – Megjeleníti az akkumulátorok cseréjének azt a dátumát (év, hónap), mely a hosszú távú karbantartási terv alapján ajánlott. Tiszta sinushullámú kimenet az akkun – A szolgáltatói betápot szimulálva biztosítja a kompatibilitás legmagasabb fokát az aktív teljesítménytényezõ korrekciós tápegységgel rendelkezõ szervereknek és érzékeny elektronikus eszközöknek. Keret/torony konvertibilitás – Megtartja az UPS eredeti befektetési értékét a toronykivitelrõl a rackbe szerelt környezetre való áttéréskor. Skálázható futásidõ – Szükség szerint a futásidõ gyors bõvítése. Egyszeres csatolású kimeneti csoport – Kimeneti csatlakozó-csoport, mely az UPS-tõl függetlenül is vezérelhetõ, lehetõvé téve ezzel a lefagyott eszközök elkülönített újraindítását, a szekvenciális fel- és lekapcsolást, valamint a nem kritikus fogyasztók lekapcsolását. SmartSlot – Az UPS testreszabása kezelõkártyákkal. Hõkompenzációs akkumulátortöltés – Az akkumulátor tényleges hõmérséklete alapján a töltõfeszültség szabályozásával meghosszabbítja az akkumulátor élettartamát.

Kezelhetõség:

Leválasztott akkumulátor figyelmeztetõje – Figyelmeztet, ha egy akkumulátor nem áll rendelkezésre tartalék tápforrásként. Soros csatlakozási lehetõség – A soros porton keresztül lehetõséget biztosít az UPS vezérlésére. USB csatlakozás – USB-porton keresztül biztosítja az UPS felügyeletét. Hangriasztások – Értesítés a hálózati tápellátás és az UPS változó körülményeirõl. Állapotjelzõ LED-ek – A vizuális kijelzõk segítségével gyorsan értelmezhetõ az egység és a tápellátás állapota. Hálózatról kezelhetõ – Biztosítja az UPS távoli kezelését a hálózaton keresztül.

Elérhetõség:

Automatikus újraindítás az UPS leállása után – A csatlakoztatott berendezés automatikus elindítása a hálózati tápellátás helyreállásakor. Automatikus önteszt – Az akkuk rendszeres önellenõrzõ tesztje lehetõvé teszi a csere szükségességének korai elõrejelzését. Boost és trim automatikus feszültségszabályozás (AVR) – Nagyobb rendelkezésre állást biztosít az alkalmazások számára a túl alacsony vagy túl magas feszültségek akkumulátor használata nélküli korrekciójával. Feszültségsimítás – A csatlakoztatott készülékeket megvédi a túlfeszültségtõl, az áramtüskéktõl, a villámlástól és az egyéb tápellátási problémáktól, Leválasztott akkumulátor figyelmeztetõje – Figyelmeztet, ha egy akkumulátor nem áll rendelkezésre tartalék tápforrásként. Intelligens akkumulátor kezelés – Intelligens, precíziós töltés segítségével maximalizálja az akkumulátor teljesítményét, élettartamát és megbízhatóságát.

Marketingjellemzõk:

Elkerüli a költséges áramellátási probléma tartása az informatikai berendezések és az adatok biztonságos és hozzáférhetõ – A hálózati szintû áramkondicionálás véd a károsító tranziensektõl és romboló hatású zavaró jelektõl. A solid state automatikus feszültségszabályozás az akku használata nélkül megnöveli 30%-kal az alacsony bemenõ feszültséget, illetve 12%-kal lecsökkenti a magas feszültséget. Megbízható akkumulátoros tartalék ellátási kapacitás az áramkimaradások áthidalásához vagy a rendszerek zökkenõmentes leállításához Alacsony üzemeltetési és karbantartási költségek, nagy hatásfokú, bizonyított megbízhatóság és intelligens energiagazdálkodás – A szabadalmaztatott környezetbarát mûködési mód 97% fölé viszi a hatékonyságot. A Smart-up egységek voltak az elsõ szünetmentes áramforrások, melyek Energy Star tanúsítványt kaptak. Az APC forradalmi újdonsága, az intelligens töltésfelügyelet az intelligens, precíziós, hõmérséklet-kompenzált töltésnek köszönhetõen maximalizálja az akkumulátorok teljesítményét és élettartamát. Az akkucsere dátumának dinamikus kijelzése és az automatikus önteszt biztosítja az akkumulátor megbízhatóságát, és elõre figyelmeztet az akkuk cseréjére. A kényelmesen, könnyen és üzem közben is csatlakoztatható modulok az áramellátás leállítása nélküli akkucserét tesznek lehetõvé. Az APC által 23 évvel ezelõtt megtervezett és gyártani kezdett Smart-UPS a világ legmegbízhatóbb hálózati szünetmentes áramforrása, melybõl már több mint 25 millió egységet eladtak. Takarítson meg idõt a könnyen és kényelmesen használható távoli hozzáféréssel – Hálózaton menedzselhetõ soros- vagy USB-porton, illetve opcionálisan Ethernet-kapcsolaton keresztül. Része a Powerchute® Network Shutdown szoftver, mely kényelmes felügyeletet és ellenõrzést, innovatív energiamenedzsment lehetõségeket, valamint az operációs rendszernél kényelmes leállítást biztosít. Intelligensebb termelõképesség a specifikus alkalmazások igényeire testreszabhatóan – Az intuitív LCD felület átlátható információkat nyújt, valamint lehetõvé teszi, hogy az UPS-t helyileg konfigurálja a könnyen használható navigációs billentyûkkel. A több mint 15 különféle programozható beállítás (többek közt a kapcsolt aljzatcsoportok vezérlése) az alkalmazásokra specifikus beállításokat, küszöbértékeket és értesítéseket biztosít. Gondtalan üzemelés a berendezések vezetõ gyártó által nyújtott teljes kompatibilitásának és megbízhatóságának köszönhetõen – A szervergyártók által javasolt, tiszta szinuszhullámú kimenetet biztosít, mely aktív teljesítménytényezõ-korrekcióval (PFC) ellátott tápellátást használ. A biztonsági ügynökségek általi tesztelés és jóváhagyás azt jelenti, hogy a Smart-UPS telepítésekor biztos lehet benne, hogy az iparág legszigorúbb szabványait is eléri vagy akár meg is haladja.

Biztonság:

Biztonsági ügynökség által jóváhagyott – A termék biztonságos tesztelését és jóváhagyását biztosítja csatlakoztatott terhelésnél és eredeti környezetben.

Karbantarthatóság:

Felhasználó által cserélhetõ akkumulátorok – Növeli a rendelkezésre állási idõt, mivel lehetõvé teszi a gyakorlott felhasználóknak, hogy az akkucseréket és frissítéseket végrehajtsa – csökkentve ezzel az átlagos javítási idõtartamot (MTTR) Elõzetes hibaértesítés – Az idõben küldött hibaelemzés biztosítja a problémák bekövetkezése elõtti alkatrészcserét. Visszakapcsolható áramköri megszakítók – A gyors visszaállást segíti túlterheltségi eseményekbõl. Értesítés az akkumulátor hibájáról – Az akkumulátorok idõben küldött hibaelemzése lehetõvé teszi a megelõzõ karbantartást

Mûszaki információk:

Kimeneti teljesítménykapacitás: 600Watt / 750VA Max. konfigurálható teljesítmény (Wattban): 600Watt / 750VA Névleges kimeneti feszültség: 230V Kimeneti feszültség torzulás: Kevesebb, mint 5% Kimeneti frekvencia (fõ tápellátó hálózattal szinkronizálva): 50/60Hz +/- 3 Hz Topológia: Vonalinteraktív A hullámforma típusa Szinuszhullám Kimeneti csatlakozások: (8) IEC 320 C13 (Akkumulátoros tartalék) (2) IEC Jumpers (Akkumulátoros tartalék) Névleges bemeneti feszültség: 230V Bemeneti frekvencia: 50/60 Hz +/- 3 Hz (automatikus érzékelés) Bemeneti csatlakozás típusa: IEC-320 C14 Kábelhossz: 1.83 méter Bemeneti feszültségtartomány a fõ mûveletekre: 160 – 286V Akkumulátor típusa: Lepecsételt, karbantartást nem igénylõ ólom-sav akkumulátor, felfüggesztett elektrolittel: szivárgásmentes Elotelepített akkumulátorok: 1 Jellemzõ újratöltési idõ: 3 óra Csereakkumulátor: APCRBC116 Üres akkumulátornyílások: 1 Várható akkumulátor-élettartam (év): 3 – 5 Egyenáramú túlfeszültség elleni védelem: 60 A Akkumulátor kapacitás Volt-Amp-órában kifejezve: 312 Vezérlõpult: Multifunkciós folyadékkristályos kijelzõ (LCD) állapotjelzésekkel és vezérlõ funkcióval Riasztási funkciók: Vészjelzés, amikor akkumulátoron : megkülönböztetõ “Akkumulátor lemerülõfélben” vészjelzés :folyamatos “Túlterhelés” vészjelzés Interfész port: SmartSlot , USB Maximális magasság-méretek: 89mm , 8.9cm Maximális szélességek: 432mm , 43.2cm Maximális mélység méretek: 490mm , 49.0cm Tömeg: 22.05 kg

http://www.apc.com/hu/hu/tools/ups_selector/index.cfm?ISOCountryCode=hu

További információk

Gyártó

Garanciaidő