APC Smart-UPS SC620I 620VA szünetmentes tápegység RS-232

Ft

SC620I

Nem elérhető!

Cikkszám: 78599 Kategória:

Leírás

Tulajdonságok:

Akkumulátorral és csak túlfeszültség ellen védett aljzatok – Fenntartja a tápkapacitást és a futásidõt a tartalék akkumulátort igénylõ berendezésnél, míg a kevésbé kritikus berendezéseknél csak túlfeszültség elleni védelmet nyújt.

Kezelhetõség:

Leválasztott akkumulátor figyelmeztetõje – Figyelmeztet, ha egy akkumulátor nem áll rendelkezésre tartalék tápforrásként. Soros csatlakozási lehetõség – A soros porton keresztül lehetõséget biztosít az UPS vezérlésére. Hangriasztások – Értesítés a hálózati tápellátás és az UPS változó körülményeirõl. Hálózatról kezelhetõ – Biztosítja az UPS távoli kezelését a hálózaton keresztül.

Elérhetõség:

Automatikus újraindítás az UPS leállása után – A csatlakoztatott berendezés automatikus elindítása a hálózati tápellátás helyreállásakor. Automatikus önteszt – Az akkuk rendszeres önellenõrzõ tesztje lehetõvé teszi a csere szükségességének korai elõrejelzését. Hõkompenzációs akkumulátortöltés – Az akkumulátor tényleges hõmérséklete alapján a töltõfeszültség szabályozásával meghosszabbítja az akkumulátor élettartamát. Boost és trim automatikus feszültségszabályozás (AVR) – Nagyobb rendelkezésre állást biztosít az alkalmazások számára a túl alacsony vagy túl magas feszültségek akkumulátor használata nélküli korrekciójával. Feszültségsimítás – A csatlakoztatott készülékeket megvédi a túlfeszültségtõl, az áramtüskéktõl, a villámlástól és az egyéb tápellátási problémáktól, Leválasztott akkumulátor figyelmeztetõje – Figyelmeztet, ha egy akkumulátor nem áll rendelkezésre tartalék tápforrásként. Intelligens akkumulátor kezelés – Intelligens, precíziós töltés segítségével maximalizálja az akkumulátor teljesítményét, élettartamát és megbízhatóságát.

Marketingjellemzõk:

Elkerüli a költséges áramellátási probléma tartása az informatikai berendezések és az adatok biztonságos és hozzáférhetõ – A hálózati szintû áramkondicionálás véd a károsító tranziensektõl és romboló hatású zavaró jelektõl. A solid state automatikus feszültségszabályozás az akku használata nélkül megnöveli 30%-kal az alacsony bemenõ feszültséget, illetve 12%-kal lecsökkenti a magas feszültséget. Megbízható akkumulátoros tartalék ellátási kapacitás az áramkimaradások áthidalásához vagy a rendszerek zökkenõmentes leállításához Takarítson meg idõt a könnyen és kényelmesen használható távoli hozzáféréssel – Hálózaton menedzselhetõ soros- vagy USB-porton, illetve opcionálisan Ethernet-kapcsolaton keresztül. Része a Powerchute® Network Shutdown szoftver, mely kényelmes felügyeletet és ellenõrzést, innovatív energiamenedzsment lehetõségeket, valamint az operációs rendszernél kényelmes leállítást biztosít. Intelligensebb termelõképesség a specifikus alkalmazások igényeire testreszabhatóan – Az intuitív LCD felület átlátható információkat nyújt, valamint lehetõvé teszi, hogy az UPS-t helyileg konfigurálja a könnyen használható navigációs billentyûkkel. A több mint 15 különféle programozható beállítás (többek közt a kapcsolt aljzatcsoportok vezérlése) az alkalmazásokra specifikus beállításokat, küszöbértékeket és értesítéseket biztosít. Gondtalan üzemelés a berendezések vezetõ gyártó által nyújtott teljes kompatibilitásának és megbízhatóságának köszönhetõen – A szervergyártók által javasolt, tiszta szinuszhullámú kimenetet biztosít, mely aktív teljesítménytényezõ-korrekcióval (PFC) ellátott tápellátást használ. A biztonsági ügynökségek általi tesztelés és jóváhagyás azt jelenti, hogy a Smart-UPS telepítésekor biztos lehet benne, hogy az iparág legszigorúbb szabványait is eléri vagy akár meg is haladja.

Biztonság:

Biztonsági ügynökség által jóváhagyott – A termék biztonságos tesztelését és jóváhagyását biztosítja csatlakoztatott terhelésnél és eredeti környezetben.

Karbantarthatóság:

Felhasználó által cserélhetõ akkumulátorok – Növeli a rendelkezésre állási idõt, mivel lehetõvé teszi a gyakorlott felhasználóknak, hogy az akkucseréket és frissítéseket végrehajtsa – csökkentve ezzel az átlagos javítási idõtartamot (MTTR) Elõzetes hibaértesítés – Az idõben küldött hibaelemzés biztosítja a problémák bekövetkezése elõtti alkatrészcserét. Visszakapcsolható áramköri megszakítók – A gyors visszaállást segíti túlterheltségi eseményekbõl. Értesítés az akkumulátor hibájáról – Az akkumulátorok idõben küldött hibaelemzése lehetõvé teszi a megelõzõ karbantartást Üzem közben cserélhetõ akkumulátorok – Folyamatos, megszakítás nélküli tápellátást biztosít, mialatt az akkuk cseréje folyik.

Mûszaki információk:

Kimeneti teljesítménykapacitás: 390Watt / 620VA Max. konfigurálható teljesítmény (Wattban): 390Watt / 620VA Névleges kimeneti feszültség: 230V Kimeneti frekvencia (fõ tápellátó hálózattal szinkronizálva): 47–53 Hz 50 Hz névleges értékhez, 57–63 Hz 60 Hz névleges értékhez Topológia: Vonalinteraktív A hullámforma típusa Szinuszhullám Kimeneti csatlakozások: (2) IEC Jumpers (Akkumulátoros tartalék); (3) IEC 320 C13 (Akkumulátoros tartalék); (1) IEC 320 C13 (selector_surgetitle) Átviteli idõ: 2ms typical Névleges bemeneti feszültség: 230V Bemeneti frekvencia: 50/60 Hz +/- 3 Hz (automatikus érzékelés) Bemeneti csatlakozás típusa: IEC-320 C14 Bemeneti feszültségtartomány a fõ mûveletekre: 195 – 265V Akkumulátor típusa: Lepecsételt, karbantartást nem igénylõ ólom-sav akkumulátor, felfüggesztett elektrolittel: szivárgásmentes Jellemzõ újratöltési idõ: 5 óra Csereakkumulátor: RBC4 Várható akkumulátor-élettartam (év): 3 – 5 Akkumulátor kapacitás Volt-Amp-órában kifejezve: 132 Vezérlõpult: LED állapotkijelzõ On Line : Akkumulátoron : Cseréljen akkumulátort és Túlterhelés jelzésekkel Riasztási funkciók: Vészjelzés, amikor akkumulátoron : megkülönböztetõ “Akkumulátor lemerülõfélben” vészjelzés : folyamatos “Túlterhelés” vészjelzés Interfész port: DB-9 RS-232 Maximális magasság-méretek: 168mm , 16.8cm Maximális szélességek: 119mm , 11.9cm Maximális mélység méretek: 375mm , 37.5cm Tömeg: 12.27 kg

http://www.apc.com/hu/hu/tools/ups_selector/index.cfm?ISOCountryCode=hu

További információk

Gyártó

Garanciaidő