APC PNET1GB túlfeszültség-védõ

Ft

PNET1GB

Nem elérhető!

Cikkszám: 132223 Kategória:

Leírás

Megvéd egy Ethernet csatlakozót a károsító áramlökések ellen. A Power over Ethernet (PoE) szabvánnyal és a 10/100/1000 Base-T hálózatokkal kompatibilis.

Tartalmaz:

15 cm hálózati dugaszolózsinór(ok), Felhasználói kézikönyv

Túlfeszültség védelem és szûrés

Csúcsáram normális rezgési módja 6.50 kA
Csúcsáram közös módusa 0.25 kA
NM túlfeszültség válaszidõ (ns) 1 ns
Adatcsatorna védelem RJ45 10/100/1000 Base-T Ethernet védelem
Védett adatcsatornák
(csak többvezetékes) 1-8
Áteresztõ feszültség osztályozása < 60

Fizikai

Nettó súly 0.05 KG
Maximális magasság-méretek 104.00 mm
Maximális szélességek 47.00 mm
Maximális mélység méretek 28.00 mm
Szállítási súly 0.11 KG
Szín Bézs

Katasztrófavédelem

Az olyan SurgeArrest alkotóelemek, mint például MOV-k és hõkioldó biztosítékok azonnali reakciót biztosítanak villámcsapás, illetve kábelhibák esetén. Ezek az eszközök biztosítják, hogy ha a túlfeszültségvédõ alkatrészei megsérülnek a feszültségcsúcs vagy túlfeszültség miatt, a túl magas feszültségek nem érik el a berendezéseket. Az APC SurgeArrest termékekkel ellentétben, a legtöbb átmeneti túlfeszültség-szabályozó azután is átereszti az áramot, miután az áramkörei megsérültek, ezáltal a berendezéseinket kiteszi a káros túlfeszültségek hatásának.

Adatátviteli vonal védelme

A berendezések védelme az áramhullámlökések ellen csak akkor kielégítõ, ha az adatátviteli vonalak (Ethernet, koaxiális és telefonvezetékek) is védve vannak. Nagyon fontos, hogy azokat a “ kiskapukat”, amelyeket ezek a berendezések jelentenek az áramhullámlökések részére, bezárjuk, mert ellenkezõ esetben az adatkábeleken érkezõ áramhullámlökések ugyanúgy károsíthatják a berendezéseket, mintha a tápkábeleken érkeznének.

Hibamentes üzemmód

A legtöbb áramhullámlökés ellen védõ eszköz a saját áramkörök meghibásodása után átengedi az áramot, így az Ön berendezései az újabb áramhullámlökésekkel szemben védtelenek lesznek. Az APC’ SurgeArrest készüléke ilyen szempontból is biztonságos, vagyis, ha az APC SurgeArrest áramköre egyszer megsérült, az egység kikapcsolja a rája csatlakoztatott berendezések hálózati áramellátását, így az újabb áramhullámlökés már nem jutnak el a berendezésekhez.

Villámcsapás és átmeneti túlfeszültség védelem

Megelõzi a berendezés károsítását az áramellátás átmeneti túlfeszültségei vagy ún. impulzuscsúcsok által.

További információk

Gyártó

Garanciaidő