APC Back-UPS BX950U-FR 950VA szünetmentes tápegység USB

47.944 Ft

BX950U-FR

Rendelésre!

Cikkszám: 343934 Kategória:

Leírás

Tulajdonságok:

Automatikus újraindítás az UPS leállása után – A csatlakoztatott berendezés automatikus elindítása a hálózati tápellátás helyreállásakor. Automatikus önteszt – Az akkuk rendszeres önellenőrző tesztje lehetővé teszi a csere szükségességének korai előrejelzését. Automatikus feszültségszabályozás (AVR) – Az alacsony feszültségeket automatikusan növeli, a magasakat pedig csökkenti, így biztosítva állandó feszültségszintet a berendezésnek. Nullázható áramkör megszakító – A túlterhelések után könnyű az újbóli üzembe helyezés, nincs szükség olvadó biztosítékok cseréjére. Telefonvonalak túlfeszültség-védelme – Védelmet nyújt a csatlakoztatott eszközöknek a telefonvonalon keresztül érkező tranziensekkel szemben. USB csatlakozás – Számítógépe segítségével UPS-e számára további áramvédelmi és kezelési szolgáltatásokhoz férhet hozzá az USB-aljzaton keresztülfelügyeletét.

Kezelhetőség:

Hangriasztások – Értesítés a hálózati tápellátás és az UPS változó körülményeiről. LED-es állapotkijelző – A jelzők segítségével gyorsan ellenőrizhető az egység és az áramellátás állapota..

Elérhetőség:

Intelligens akkumulátor kezelés – Intelligens, precíziós töltés segítségével maximalizálja az akkumulátor teljesítményét, élettartamát és megbízhatóságát. Értesítés az akkumulátor hibájáról – Az akkumulátorok időben küldött hibaelemzése lehetővé teszi a megelőző karbantartást Automatikus önteszt – Az akkuk rendszeres önellenőrző tesztje lehetővé teszi a csere szükségességének korai előrejelzését.

Marketingjellemzők:

Akkumulátorral és csak túlfeszültség ellen védett aljzatok – Fenntartja a tápkapacitást és a futásidőt a tartalék akkumulátort igénylő berendezésnél, míg a kevésbé kritikus berendezéseknél csak túlfeszültség elleni védelmet nyújt

Biztonság:

Biztonsági ügynökség által jóváhagyott – A termék biztonságos tesztelését és jóváhagyását biztosítja csatlakoztatott terhelésnél és eredeti környezetben.

Védelem:

Akkumulátor és tranziensek elleni védett aljzatok – Óvja meg és lássa el árammal hardverét és adatait áramkimaradás, illetve feszültségingadozások és tranziensek esetén. Csak tranziensek elleni védett aljzatok – Anélkül védi a másodlagos elektronikát a feszültségingadozásokkal és tranziensekkel szemben, hogy ezzel az áramkimaradások esetén az elsődleges elektronika fenntartására szolgáló akkumulátort fogyasztaná.

Műszaki információk:

Kimeneti teljesítménykapacitás: 480Watt / 950VA Max. konfigurálható teljesítmény (Wattban): 480Watt / 950VA Névleges kimeneti feszültség: 230V Kimeneti frekvencia (fő tápellátó hálózattal szinkronizálva): 50/60 Hz +/-1 Hz Topológia: Vonalinteraktív A hullámforma típusa: Lépésenkénti közelítés egy szinuszhullámhoz Kimeneti csatlakozások: (4) francia csatlakozó Átviteli idő: 8ms typical : 10 ms maximum Névleges bemeneti feszültség: 230V Bemeneti frekvencia: 50/60 Hz +/- 3 Hz (automatikus érzékelés) Bemeneti csatlakozás típusa: Schuko CEE 7/7P Kábelhossz: 1.22méter Bemeneti feszültségtartomány a fő műveletekre: 150 – 280V Akkumulátor típusa: Lepecsételt, karbantartást nem igénylő ólom-sav akkumulátor, felfüggesztett elektrolittel: szivárgásmentes Jellemző újratöltési idő: 6 óra Csereakkumulátor: APCRBC17 Várható akkumulátor-élettartam (év): 2 – 5 Akkumulátor kapacitás Volt-Amp-órában kifejezve: 76 Vezérlőpult: LED állapotkijelző On Line : Akkumulátoron : Cseréljen akkumulátort és Túlterhelés jelzésekkel Riasztási funkciók: Vészjelzés, amikor akkumulátoron : megkülönböztető “Akkumulátor lemerülőfélben” vészjelzés : folyamatos “Túlterhelés” vészjelzés Interfész port: USB Adatvonal védelem: RJ-11 Modem/Fax védelem Maximális magasság-méretek: 215mm , 21.5cm Maximális szélességek: 130mm , 13.0cm Maximális mélység méretek: 336mm , 33.6cm Tömeg: 8 kg

http://www.apc.com/hu/hu/tools/ups_selector/index.cfm?ISOCountryCode=hu

További információk

Gyártó

Garanciaidő