APC Back-UPS BR1500GI RS 230VA szünetmentes tápegység USB, soros port

Ft

BR1500GI

Nem elérhető!

Cikkszám: 123899 Kategória:

Leírás

Tulajdonságok:

Állítható feszültségérzékenység – Lehetõvé teszi, hogy a szünetmentes tápegységet (UPS) a specifikus elektromos környezetnek vagy generátoralkalmazásnak megfelelõ optimális teljesítményhez igazítsa. Állítható feszültségátadási pontok – A bemenõ feszültségtartomány szélesítésével, illetve a kimenõ feszültségtartomány szûkítésével maximalizálja a cellák élettartamát. Adatátviteli kábel átmeneti túlfeszültség védelme – Adatvonal túlfeszültségvédelme. Grafikus LCD-kijelzõ – Szövegek és magyarázó ábrák, melyek a használat módját, a rendszerparamétereket és a riasztásokat ismertetik.. Akkumulátorcsere szerszámok nélkül – Gyors és egyszerû akkumulátorcserét tesz lehetõvé Telefonvonalak túlfeszültség-védelme – Védelmet nyújt a csatlakoztatott eszközöknek a telefonvonalon keresztül érkezõ tranziensekkel szemben. Transzformátorral kiosztott aljzatok – Bemeneti transzformátorral védi a berendezést, a többi dugaszolóaljzat szabadon elérhetõ. USB csatlakozás – USB-porton keresztül biztosítja az UPS felügyeletét.

Kezelhetõség:

Leválasztott akkumulátor figyelmeztetõje – Figyelmeztet, ha egy akkumulátor nem áll rendelkezésre tartalék tápforrásként. Hangriasztások – Értesítés a hálózati tápellátás és az UPS változó körülményeirõl. USB-csatlakozás – Számítógépe segítségével UPS-e számára további áramvédelmi és kezelési szolgáltatásokhoz férhet hozzá az USB-aljzaton keresztül. LCD állapotkijelzõ – A szünetmentes áramforrás állapotának áttekintése egy pillantással. Több állapotjelzés, a terhelést és az akkumulátort jelzõ grafikonnal.

Elérhetõség:

Testreszabható feszültségérzékenység – Az áram minõségének (magas, közepes vagy alacsony érzékenység) függvényében vált az elõre definiált feszültségátadási pontok között, maximalizálja az akkumulátor hasznos élettartamát, és megóvja az érzékeny elektronikát. Transzformátorral kiosztott aljzatok – Bemeneti transzformátorral védi a berendezést, a többi dugaszolóaljzat szabadon elérhetõ. Energiamenedzsment funkció – Az energiatakarékos funkció automatikusan kikapcsolja a perifériákat, amikor a központi eszköz (amely általában egy számítógép) hibernált vagy kikapcsolt állapotban van. A központi eszköz vissza- vagy bekapcsolásakor a perifériák is azonnal áramhoz jutnak. Hidegindítási lehetõség – Ideiglenes tápellátást biztosít, ha a hálózati áramellátás kiesik. Intelligens akkumulátor kezelés – Intelligens, precíziós töltés segítségével maximalizálja az akkumulátor teljesítményét, élettartamát és megbízhatóságát. Értesítés az akkumulátor hibájáról – Az akkumulátorok idõben küldött hibaelemzése lehetõvé teszi a megelõzõ karbantartást Automatikus önteszt – Az akkuk rendszeres önellenõrzõ tesztje lehetõvé teszi a csere szükségességének korai elõrejelzését.

Marketingjellemzõk:

LCD állapotkijelzõ – A szünetmentes áramforrás állapotának áttekintése egy pillantással. Több állapotjelzés, a terhelést és az akkumulátort jelzõ grafikonnal. Zöld üzemmód – Szabadalmaztatott mûködési mód, mellyel kikerüli azokat az elektromos komponenseket, amelyek jó tápellátás esetén nincsenek használatban, anélkül biztosítva ezáltal a nagyon magas mûködési hatékonyságot, hogy bármiféle védelemrõl le kellene mondani. Energiamenedzsment funkció – Az energiatakarékos funkció automatikusan kikapcsolja a perifériákat, amikor a központi eszköz (amely általában egy számítógép) hibernált vagy kikapcsolt állapotban van. A központi eszköz vissza- vagy bekapcsolásakor a perifériák is azonnal áramhoz jutnak. Akkumulátorral és csak túlfeszültség ellen védett aljzatok – Fenntartja a tápkapacitást és a futásidõt a tartalék akkumulátort igénylõ berendezésnél, míg a kevésbé kritikus berendezéseknél csak túlfeszültség elleni védelmet nyújt Boost automatikus feszültségszabályozás (AVR) – Az alacsony feszültségállapotok javításával az akkumulátor lemerülését elkerülve növeli az akkumulátor élettartamát és a futásidõt.

Biztonság:

Biztonsági ügynökség által jóváhagyott – A termék biztonságos tesztelését és jóváhagyását biztosítja csatlakoztatott terhelésnél és eredeti környezetben.

Védelem:

Akkumulátor és tranziensek elleni védett aljzatok – Óvja meg és lássa el árammal hardverét és adatait áramkimaradás, illetve feszültségingadozások és tranziensek esetén. Adatátviteli kábel átmeneti túlfeszültség védelme – Adatvonal túlfeszültségvédelme Csak tranziensek elleni védett aljzatok – Anélkül védi a másodlagos elektronikát a feszültségingadozásokkal és tranziensekkel szemben, hogy ezzel az áramkimaradások esetén az elsõdleges elektronika fenntartására szolgáló akkumulátort fogyasztaná.

Karbantarthatósáág:

Nullázható áramkör megszakító – A túlterhelések után könnyû az újbóli üzembe helyezés, nincs szükség olvadó biztosítékok cseréjére. Egyszerû akkucsere – Növelje meg a szünetmentes áramforrás rendelkezésre állását a gyors és könnyû akkucsere lehetõvé tételével.

Mûszaki információk:

Kimeneti teljesítménykapacitás: 865Watt / 1.5 kVA Max. konfigurálható teljesítmény (Wattban): 865Watt / 1.5 kVA Névleges kimeneti feszültség: 230V Kimeneti frekvencia (fõ tápellátó hálózattal szinkronizálva): 50/60Hz +/- 3 Hz Maximális terhelési tényezo: 3 : 1 Topológia: Vonalinteraktív A hullámforma típusa: Lépésenkénti közelítés egy szinuszhullámhoz Kimeneti csatlakozások: (5) IEC 320 C13 (selector_surgetitle); (5) IEC 320 C13 (Akkumulátoros tartalék); (2) IEC Jumpers (Akkumulátoros tartalék) Átviteli idõ: 10ms typical : 12ms maximum Névleges bemeneti feszültség: 230V Bemeneti frekvencia: 50/60 Hz +/- 3 Hz (automatikus érzékelés) Bemeneti csatlakozás típusa: IEC-320 C14 Bemeneti feszültségtartomány a fõ mûveletekre: 176 – 294V Akkumulátor típusa: Lepecsételt, karbantartást nem igénylõ ólom-sav akkumulátor, felfüggesztett elektrolittel: szivárgásmentes Jellemzõ újratöltési idõ: 8 óra Csereakkumulátor: APCRBC124 Várható akkumulátor-élettartam (év): 3 – 5 Csereakkumulátorok száma: 1 Akkumulátor kapacitás Volt-Amp-órában kifejezve: 187 Vezérlõpult: Multifunkciós folyadékkristályos kijelzõ (LCD) állapotjelzésekkel és vezérlõ funkcióval Riasztási funkciók: Vészjelzés, amikor akkumulátoron : megkülönböztetõ “Akkumulátor lemerülõfélben” vészjelzés : folyamatos “Túlterhelés” vészjelzés Interfész port: opcionális RS232, USB Adatvonal védelem: Analóg telefonvonal telefon/fax/modem/DSL-modem számára (RJ-11 csatlakozó), Network csatlakozó – 10/100/1000 Base-T Ethernet (RJ-45 csatlakozó) Maximális magasság-méretek: 301mm , 30.1cm Maximális szélességek: 112mm , 11.2cm Maximális mélység méretek: 380mm , 38cm Tömeg: 12.7 kg

http://www.apc.com/hu/hu/tools/ups_selector/index.cfm?ISOCountryCode=hu

További információk

Gyártó

Garanciaidő