APC Back-UPS BR1200G-GR 1200VA szünetmentes tápegység

Ft

BR1200G-GR

Nem elérhető!

Cikkszám: 190377 Kategória:

Leírás

Tulajdonságok:

Automatikus feszültségszabályozás (AVR) – Az alacsony feszültségeket automatikusan növeli, a magasakat pedig csökkenti, így biztosítva állandó feszültségszintet a berendezésnek. Adatátviteli kábel átmeneti túlfeszültség védelme – Adatvonal túlfeszültségvédelme LCD kijelző – Alfanumerikus kijelző, amely megjeleníti a rendszerparamétereket és a vészjelzéseket. USB csatlakozás – Számítógépe segítségével UPS-e számára további áramvédelmi és kezelési szolgáltatásokhoz férhet hozzá az USB-aljzaton keresztülfelügyeletét.

Kezelhetőség:

Leválasztott akkumulátor figyelmeztetője – Figyelmeztet, ha egy akkumulátor nem áll rendelkezésre tartalék tápforrásként. Hangriasztások – Értesítés a hálózati tápellátás és az UPS változó körülményeiről.

Elérhetőség:

Testreszabható feszültségátadási pont – Beállítja a feszültségátadási pontokat (szélesíti vagy szűkíti a tartományt), ahol az UPS az akkumulátorhoz kapcsolódik, maximalizálja az akkumulátor hasznos élettartamát, és megóvja az érzékeny elektronikát. Automatikus önteszt – Az akkuk rendszeres önellenőrző tesztje lehetővé teszi a csere szükségességének korai előrejelzését. Testreszabható feszültségérzékenység – Az áram minőségének (magas, közepes vagy alacsony érzékenység) függvényében vált az előre definiált feszültségátadási pontok között, maximalizálja az akkumulátor hasznos élettartamát, és megóvja az érzékeny elektronikát. Transzformátorral kiosztott aljzatok – Bemeneti transzformátorral védi a berendezést, a többi dugaszolóaljzat szabadon elérhető. Energiamenedzsment funkció – Az energiatakarékos funkció automatikusan kikapcsolja a perifériákat, amikor a központi eszköz (amely általában egy számítógép) hibernált vagy kikapcsolt állapotban van. A központi eszköz vissza- vagy bekapcsolásakor a perifériák is azonnal áramhoz jutnak. Hidegindítási lehetőség – Ideiglenes tápellátást biztosít, ha a hálózati áramellátás kiesik. Intelligens akkumulátor kezelés – Intelligens, precíziós töltés segítségével maximalizálja az akkumulátor teljesítményét, élettartamát és megbízhatóságát. Értesítés az akkumulátor hibájáról – Az akkumulátorok időben küldött hibaelemzése lehetővé teszi a megelőző karbantartást

Marketingjellemzők:

LCD állapotkijelző – A szünetmentes áramforrás állapotának áttekintése egy pillantással. Több állapotjelzés, a terhelést és az akkumulátort jelző grafikonnal. Zöld üzemmód – Szabadalmaztatott működési mód, mellyel kikerüli azokat az elektromos komponenseket, amelyek jó tápellátás esetén nincsenek használatban, anélkül biztosítva ezáltal a nagyon magas működési hatékonyságot, hogy bármiféle védelemről le kellene mondani. Energiamenedzsment funkció – Az energiatakarékos funkció automatikusan kikapcsolja a perifériákat, amikor a központi eszköz (amely általában egy számítógép) hibernált vagy kikapcsolt állapotban van. A központi eszköz vissza- vagy bekapcsolásakor a perifériák is azonnal áramhoz jutnak. Akkumulátorral és csak túlfeszültség ellen védett aljzatok – Fenntartja a tápkapacitást és a futásidőt a tartalék akkumulátort igénylő berendezésnél, míg a kevésbé kritikus berendezéseknél csak túlfeszültség elleni védelmet nyújt Boost automatikus feszültségszabályozás (AVR) – Az alacsony feszültségállapotok javításával az akkumulátor lemerülését elkerülve növeli az akkumulátor élettartamát és a futásidőt.

Biztonság:

Biztonsági ügynökség által jóváhagyott – A termék biztonságos tesztelését és jóváhagyását biztosítja csatlakoztatott terhelésnél és eredeti környezetben.

Védelem:

Akkumulátor és tranziensek elleni védett aljzatok – Óvja meg és lássa el árammal hardverét és adatait áramkimaradás, illetve feszültségingadozások és tranziensek esetén. Adatátviteli kábel átmeneti túlfeszültség védelme – Adatvonal túlfeszültségvédelme Csak tranziensek elleni védett aljzatok – Anélkül védi a másodlagos elektronikát a feszültségingadozásokkal és tranziensekkel szemben, hogy ezzel az áramkimaradások esetén az elsődleges elektronika fenntartására szolgáló akkumulátort fogyasztaná.

Műszaki információk:

Kimeneti teljesítménykapacitás: 720Watt / 1.2 kVA Max. konfigurálható teljesítmény (Wattban): 720Watt / 1.2 kVA Névleges kimeneti feszültség: 230V Kimeneti frekvencia (fő tápellátó hálózattal szinkronizálva): 50/60 Hz +/-1 Hz Topológia: Vonalinteraktív Kimeneti csatlakozások: (3) Schuko CEE 7 (selector_surgetitle); (3) Schuko CEE 7 (Akkumulátoros tartalék) Átviteli idő: 10ms typical : 12 ms maximum Névleges bemeneti feszültség: 230V Bemeneti frekvencia: 50 Hz +/- 1 Hz, 60 Hz +/- 1 Hz Bemeneti csatlakozás típusa: Schuko CEE 7/7P Kábelhossz: 1.83méter Bemeneti feszültségtartomány a fő műveletekre: 176 – 294V Maximális bemeneti áramerősség: 10.0A Akkumulátor típusa: Lepecsételt, karbantartást nem igénylő ólom-sav akkumulátor, felfüggesztett elektrolittel: szivárgásmentes Jellemző újratöltési idő: 8 óra Csereakkumulátor: APCRBC124 Akkumulátor kapacitás Volt-Amp-órában kifejezve: 187 Interfész port: opcionális RS232, USB Adatvonal védelem: RJ-11 modem/fax/DSL védelem (két vezetékes egyszerű vonal), RJ-45 modem/fax/DSL védelem (négy vezeték dupla vonal) Maximális magasság-méretek: 301mm , 30.1cm Maximális szélességek: 112mm , 11.2cm Maximális mélység méretek: 382mm , 38.2cm Tömeg: 13 kg

http://www.apc.com/hu/hu/tools/ups_selector/index.cfm?ISOCountryCode=hu

További információk

Gyártó

Garanciaidő