APC Back-UPS BE400-GR szünetmentes tápegység ES 400VA, hagyományos konnektor foglalat

Ft

BE400-GR

Nem elérhető!

Cikkszám: 61636 Kategória:

Leírás

Tulajdonságok:

Hangriasztások – Értesítés a hálózati tápellátás és az UPS változó körülményeirõl. Automatikus önteszt – Az akkuk rendszeres önellenõrzõ tesztje lehetõvé teszi a csere szükségességének korai elõrejelzését. Értesítés az akkumulátor hibájáról – Az akkumulátorok idõben küldött hibaelemzése lehetõvé teszi a megelõzõ karbantartást Akkumulátorral és csak túlfeszültség ellen védett aljzatok – Fenntartja a tápkapacitást és a futásidõt a tartalék akkumulátort igénylõ berendezésnél, míg a kevésbé kritikus berendezéseknél csak túlfeszültség elleni védelmet nyújt Nullázható áramkör megszakító – A túlterhelések után könnyû az újbóli üzembe helyezés, nincs szükség olvadó biztosítékok cseréjére. Biztonsági ügynökség által jóváhagyott – A termék biztonságos tesztelését és jóváhagyását biztosítja csatlakoztatott terhelésnél és eredeti környezetben. Felhasználó által cserélhetõ akkumulátorok – Növeli a rendelkezésre állási idõt, mivel lehetõvé teszi a gyakorlott felhasználóknak, hogy az akkucseréket és frissítéseket végrehajtsa – csökkentve ezzel az átlagos javítási idõtartamot (MTTR).

Kezelhetõség:

Hangriasztások – Értesítés a hálózati tápellátás és az UPS változó körülményeirõl. LED-es állapotkijelzõ – A jelzõk segítségével gyorsan ellenõrizhetõ az egység és az áramellátás állapota.

Elérhetõség:

Intelligens akkumulátor kezelés – Intelligens, precíziós töltés segítségével maximalizálja az akkumulátor teljesítményét, élettartamát és megbízhatóságát. Értesítés az akkumulátor hibájáról – Az akkumulátorok idõben küldött hibaelemzése lehetõvé teszi a megelõzõ karbantartást Automatikus önteszt – Az akkuk rendszeres önellenõrzõ tesztje lehetõvé teszi a csere szükségességének korai elõrejelzését.

Marketingjellemzõk:

Akkumulátorral és csak túlfeszültség ellen védett aljzatok – Fenntartja a tápkapacitást és a futásidõt a tartalék akkumulátort igénylõ berendezésnél, míg a kevésbé kritikus berendezéseknél csak túlfeszültség elleni védelmet nyújt

Biztonság:

Biztonsági ügynökség által jóváhagyott – A termék biztonságos tesztelését és jóváhagyását biztosítja csatlakoztatott terhelésnél és eredeti környezetben.

Védelem:

Akkumulátor és tranziensek elleni védett aljzatok – Óvja meg és lássa el árammal hardverét és adatait áramkimaradás, illetve feszültségingadozások és tranziensek esetén. Csak tranziensek elleni védett aljzatok – Anélkül védi a másodlagos elektronikát a feszültségingadozásokkal és tranziensekkel szemben, hogy ezzel az áramkimaradások esetén az elsõdleges elektronika fenntartására szolgáló akkumulátort fogyasztaná.

Mûszaki információk:

Kimeneti teljesítménykapacitás: 240Watt / 400VA Max. konfigurálható teljesítmény (Wattban): 240Watt / 400VA Névleges kimeneti feszültség: 230V Kimeneti frekvencia (fõ tápellátó hálózattal szinkronizálva): 47-63 Hz Kimeneti frekvencia (nem szinkronizált): 50Hz +/- 0.1% 50Hz névleges frekvencia esetén Topológia: Készenlét A hullámforma típusa: Lépésenkénti közelítés egy szinuszhullámhoz Kimeneti csatlakozások: (4) Schuko CEE 7 (selector_surgetitle); (4) Schuko CEE 7 (Akkumulátoros tartalék) Átviteli idõ: 6ms typical : 10ms maximum Névleges bemeneti feszültség: 230V Bemeneti frekvencia: 50/60 Hz Bemeneti csatlakozás típusa: Schuko CEE 7/7P Kábelhossz: 1.83 méter Bemeneti feszültségtartomány a fõ mûveletekre: 180 – 266V Tápkábelek száma: 1 Maximális bemeneti áramerõsség: 10.0 A Akkumulátor típusa: Lepecsételt, karbantartást nem igénylõ ólom-sav akkumulátor, felfüggesztett elektrolittel: szivárgásmentes Jellemzõ újratöltési idõ: 16óra Csereakkumulátor: APCRBC106 Várható akkumulátor-élettartam (év): 2 – 5 Csereakkumulátorok száma: 1 Akkumulátor kapacitás Volt-Amp-órában kifejezve: 102 Vezérlõpult – Akkumulátor bekapcsolt (on-line) állapotát jelzõ LED Riasztási funkciók – VVészjelzés, amikor akkumulátoron : megkülönböztetõ “Akkumulátor lemerülõfélben” vészjelzés : folyamatos “Túlterhelés” vészjelzés Adatvonal védelem: Analóg telefonvonal telefon/fax/modem/DSL-modem számára (RJ-11 csatlakozó), Network csatlakozó – 10/100 Base-T Ethernet Maximális magasság-méretek: 86mm , 8.6cm Maximális szélességek: 230mm , 23.0cm Maximális mélység méretek: 285mm , 28.5cm Tömeg: 5.4 kg

http://www.apc.com/hu/hu/tools/ups_selector/index.cfm?ISOCountryCode=hu

További információk

Gyártó

Garanciaidő